tisdag 13 juli 2010

Henke väntar på fler hugg!


sju rödingar o en öring på en o en halv dagars fiske får väl anses okej men bara tre fiskar höll måttet och fick följa med hem medans de andra gick tillbaks o får chansen att växa till sig.
I morrn fm bär det hemåt igen för nya guidningar på havet. Tack Henke för de här goa dagarna. Trots antalet fiskar (8st) lyckades Henke enligt honom vinna kampen om flest fiskar med 4 mot 3 ???????? Jag tog en öring på dipsy o det va fegt så det räknar vi inte!  Jag fick stryk helt enkelt, eller.....

Team Snarke (samma skeppare som vrålåk) hade snarlikt resultat med 3 eller fyra godkända fiskar ett ansenligt antal returer. Team röda apex körde sin vana trogen med röda apex o små roterande öronproppar ??? Skitlöjligt, de heter spinnerglow eller nåt liknande! Hur som hels, det gick samma väg för skippern Erik o mackern David som för oss övriga, ca tre, fyra lovliga fiskar o ett antal returer.

Vi har fiskat från Hästholmen och det har inte kommit upp någon stor fisk alls, lite märkligt kan man tycka men så är det ibland. Mest småfisk o en o annan i fin matstorlek dvs 55 - 65 cm.

Näst vända tar vi dem på 70 +

Inga kommentarer: