fredag 29 oktober 2010

Multimedia message

Dagens hummerFiske blev bättre en förväntat. PerAnders från Varberg slet hårt med att dra upp alla kuporna. De första två lämnade 2 fina humrar, vilken start!
Sen var Det stopp. Det var först de sista 10 kuporna som levererade fler humrar o totalt fick vi 7 fina humrar på dagens fiske.
På söndag kör vi sista hummerFisket o sen flyttar vi båten till Vänern o laxfisket var fart på allvar. Har du inte bokat in laxtrolling än så passa på o gör det nu.

måndag 25 oktober 2010

Mer hummer. Lediga platser i morrn.

Hummer även idag. Alla kuporna synder o mina gäster fick slita hårt i blåsten. En härlig tur blev det och både krabbor o humrar fick följa med iland.

Jag har 3 lediga platser kvar på en tur imorgon tisdag kl. 16.00. Ring snarast om du vill följa med o fiska hummer. Pris 790 kr per person.

söndag 24 oktober 2010

Fina humrar till våra kunder

Sista dagarnas hummerfiske har gett våra kunder fina humrar men det har varit på gränsen till dåligt fiske. Mellan 4 o 6 humrar per dag har vi fått men det borde vara bättre. Vi får se vad dagens fiske ger nu när det har blåst västan några dagar.

Jakten är över o båten i sjön igen.

Älgjakten är över sen någon vecka o båten är i sjön igen. Nytt kapell är monterat av rodehns marin på marstrand som har gjort ett grymt jobb.
Hummer fisket fortsätter och förhoppningsvis blir det lite hajfiske till helgen om vädret är ok.