lördag 16 maj 2009

bättre fiske idag....

Ett härlig gäng från arvika gästade båten idag. Hyggligt fiske så här långt. En del torsk o några fina blekor har böjt spöna. Torsdag o fredag bjöd på strålande väder men riktigt skit fiske. Kanske börjar det lossna igen efter lite byte av område.

måndag 11 maj 2009

Havets krutpaket är på gång...
Nu är havsfisket igång på allvar och vi kan återigen njuta av gråsejens kampvilja och härliga rulltjut. Torsken börjar att närma sig den svenska kusten men redan nu är det bra fiske lite längre ut. Mycket fisk mellan 3-10 kilo bjuder på härliga spöböj.

Havskattfisket har hittils varit bra med många fina katter och det brukar hålla i sig maj månad ut. Det är också ett perfekt alternativfiske om strömmarna ger problem på vraken.

Ni som inte har köpt FISKEFEBER än gör det NU! Läs om sejtrolling på västkusten. En mycket rolig form av havsfiske där sejen verkligen får visa vilken kraft den har. I många fall lätt jämförbar med östersjölaxen, dvs ett jäkla krutpaket!!

Jag har några dagar ledigt kvar i maj så passa på o boka in en eller ett par turer med havsfiske på västkusten. Vi kommer fram t.o.m augusti månad erbjuda sommarpaket som inkluderar en dags havsfiske, boende på 4 stjärnigt hotell vid havskanten, frukost, tre rätters middag och vedeldad bastu. Ring för pris och bokning.

Mvh/fiskeguide Mathias
0705-85 63 62

Keep on fishing!