lördag 4 oktober 2008

6 hummrar

Blev det idag o vi orkade dra 13 kupor. 4 rom honor i de 5 första..... Det är bara att kämpa vidare. Här stoltserar Kenji med två av dagens hummrar.

fin fångst även idag.

Gott väder med ökande vind men vi kämpar på.

torsdag 2 oktober 2008

sista kupan är....

Dragen o det blev 7 hummrar idag vilket är mycket bra. Mer än 1 hummer i varannan kupa. Tuff vind på eftermiddagen fick våra saabs tyska kunder att tycka hummer fiske är det tuffaste man kan göra. De kan nu se från mot en härlig middag med var sin hummer på tallriken. Gör som saab o fånga din egna nyårs middag.

nya äventyr med saab.

9 hummrar är beställda. Får se om vi klarar att fånga så många idag.

tisdag 30 september 2008

hummer fiske med tjej gäng

Gott hummer fiske med ett glatt gäng. Blåsten har gjort sitt o det är hummer i varannan kupa vilket jag tycker är helt ok.

söndag 28 september 2008

vinden lade sig och...

Vi tog upp vid 3. Trögt fiske för oss med en öring o en gädda i min båt o två öringar o en gädda i lennarts. Grabbarna e nöjda o glada o det är huvudsaken. Tack för idag.

fisk igen men fel färg.

Killarna tjoar som om de just fångat en dröm lax så det är uppåt värre på båten. Rakel har även han en gädda på ca 8 kg i baljan.... Grabbarna sparar dem.....

tuff guidning med 7 litauer.

Riktigt tufft väder idag även för en västkustbo. Hård vind som tvingar oss köra i lä om kållandsö. Vi får se om det går att hitta några blanka.