fredag 26 september 2008

Så här ska det se ut

Fisket är som vi hoppats på bra och hummrarna kryper som de ska. Det väntas lite hårdare väder i helgen och det brukar betyda bättre fångst. Vi får se i nästa vecka då nästa hummerkörningar väntar.

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga.

torsdag 25 september 2008

4 lovliga o en rom hona.
Skapligt fiske idag. På varan båt drog vi fyra lovliga hummrar o en romhona på 7 kupor, de andra båtarna drog även de 7 kupor och på alla båtar fick vi totalt 10 lovliga och 3 romhonor. Det får vi anse som ett helt okej fiske i ett fantastiskt väder. Nu väntar kvällens hummer middag o sen bär det av på lax fiske igen om inte vinden sätter stopp för helgens guidningar.

OEM International AB på hummer fiske.En stor hummer körning med fyra båtar idag. Rib båts transport från Stenungsbaden till björholmens marina, därefter byter vi båtar till fisket ger oss ut på hummerfiske. En läcker skaldjurs middag väntar som avslutning på björholmen marina.

Grymt bra väder idag med vindstilla och klarblå himmel.

Vi får se om hummrarna har krupigt ordentligt.

onsdag 24 september 2008

Äntligen hummerfiskeHummerfisket börjar bra. Det verkar finnas gott om hummer i år. Våra ständigt återkommande gäster från Siemens Sverige hade ännu en gång bokat in hummerfiske med oss.

En strålande vacker höstdag utanför Björholmens marina bjöd på en upplevelse utöver det vanliga. ca: 2.5 timmar tar hela turen och är man snabb och stark hinner vi dra alla 14 tenorna. En uppskattad och skön avkoppling under er konferens.

Mvh/fiskeguide Mathias
0705-85 63 62

Keep on fishing!

måndag 22 september 2008

Hummer premiere!
Nu läggs hummertenorna på plats. Jakten på havets svarta guld börjar idag och vi kommer köra hummer charter till en bit in i november. Häng med ut du med!
Möjligen en liten tjuvtitt redan ikväll utav traditionsenliga skäl.
Rapport kommer om något spännande har hunnit krypa in.

Veckan är fullbokad med hummerfiske och till helgen skall vi köra de första guidningarna på vänern. Vädret ser bra ut med en liten vindökning till veckoslutet.

Mvh/fiskeguide Mathias
0705-85 63 62

Keep on fishing!