lördag 6 december 2008

lax 11.6 kg tagen....

Av team fish on net. Vi gratulerar robban som drillade upp denna kämpe som enligt robban själv satte hans nerver på prov i 40 minuter innan den kunde håvas. Stort grattis. Var den fångades har jag lovat hålla för mig själv men vi hoppas snart kunna visa en bild på fisken.

bra drag i den här rackarn

Hans landade till slut en granning efter att vi tappat två fina lite tidigare. Bra klipp i den här som tog på riggen o bjöd hans på en härlig fight. Det finns fortfarande obokade dagar kvar i december så än hinner du fånga din jul lax.

onsdag 3 december 2008
Hej igen alla fiskarvänner!

Bloggen har strulat lite för mig ett tag men nu är vi på banan igen och hoppas kunna bidra med lite fiskeinspiration.

Äntligen verkar Vänern vara i form igen och laxen hugger som den ska. Senaste månaden har bjudit på mycket svårt fiske och vi har fått kämpa hårt för varje fisk.

Nu är vattentempen dock nere på ca 5 grader och både lax o öring tar betena som de brukar igen, kanske det ostadiga vädret har haft viss inverkan och det nu någorlunda stabila vädret även får fisket att stabilisera sig.

December o januari månad brukar bjuda på bra fiske och det lär det bli även i år. Den närmaste tiden ser ut att bjuda på stabilt väder och ganska svaga vindar så förutsättningarna för ett bra laxfiske är på topp.

Det finns lediga dagar att boka både i december och januari, det är bara att höra av er om ni är sugna på laxfiske i Vänern eller Vättern.Mvh/fiskeguide Mathias
0705-85 63 62

Keep on fishing!