lördag 22 maj 2010

Tunga spöböj hela dagen


Full fart idag med. Efter gårdagen var Anki, Johan och Thomas grymt laddade så vi drog väster ut mot väntande vrak. Fisket lät inte vänta på sig utan redan på första vraket böjde det härligt i spöna.
Hela dagen frånsett en stund mitt på dagen var det bra fiske och vi returnerade massor med fisk som brukar klara sig fint om man drillar dem lugnt o stilla.
Här stoltserar Anki med en av dagens alla torskar i fyra, fem kilos klassen.
De stora hittade vi aldrig idag men i övrigt var det ständiga spöböj och jag tror inte fam Carlsson varken behöver gå på gym eller köpa någon fisk den närmaste tiden.Anki är återigen i farten med fin fisk på kroken.
Tack för den här gången och på återseende. Det har varit två riktigt roliga dagar och jag ser fram emot att få guida er igen!

Mvh/fiskeguide Mathias 0705-85 63 62 Keep on fishing!

dag 2 med familjen karlsson

På väg ut igen.

fredag 21 maj 2010

bra spö böj nu

Det är johan igen med fin fisk på gång.

torsk på 7.5 kg

Johan drar till med ännu en fin fisk. Bra jobbat.

grym bleka

Johan från stockholm med familj har bokat två dagars havsfiske o johan börjar dagen med att dra på en grym bleka på 6550 gram. Det är nytt båt rekord o ett stort grattis till en mycket glad johan.

söndag 16 maj 2010

blanking nummer två

Ett gött hugg på ytan o ett bra utras när den första laxen tog löjan. Tyvärr följde den inte med hela vägen utan tackade för sig efter en bra fight o lämnade ulf med slak lina. På samma fläck högg det igen o nu höll martin i spöt o kunde efter en spännande drillning landa en fin öring. Stort grattis.