lördag 23 augusti 2008

Havsfisket går mot sitt slut och vi summerar..Tre glada och trötta herrar efter ett sejfiske med tyngd i. Största sej på 10,6 kilo och mängder av fisk mellan 3-8 kilo. Hela maj o juni månad bjöd på mycket bra väder och bra fiske.Torskfisket var lika bra det. massor med torsk mellan 3-12 kilo. Här en torsk på ca 7 kilo tagen på ett av västkustens alla vrak.Mera torsk och glada fiskare.Fotbollsprofilerna Johan Elmander och Isaksson laddar inför EM med fiske tillsammans med Västkustens Sportfiske. Isaksson poserar stolt med en liten söt gråsej.Fredrik som brukar ha för vana att landa stora laxar med oss visade sig ha talang även för havsfiske, här med en fin bleka.

Kockar från Basement med Ulf Wagner i spetsen fiskade en halvdag
på vrak och skötte sig exemplariskt. Gråsej, Torsk o Blekor krökte spöna rejält.


Västkustens Sportfiske tackar alla för den hittils gångna säsongen och välkomnar er
till laxfisket som startar i mitten av september och håller sedan på hela vintern.

Högsäsongen för laxtrollingen är november, december, mars och april.
Hummerfisket startar 22 september och vi brukar fiska hummer en bit in i november.


Mvh/fiskeguide Mathias
0705-85 63 62

Keep on fishing!

fredag 22 augusti 2008

Sälsafari, krogrundor o fiske i en härlig mix.
På väg mot nya äventyr på Västkusten igen. Nästan dagligen kör vi sälsafaris, krogrundor runt Tjörn och andra härliga upplevelser med supersnabba rib båtar.

Kickoffer och konferenser avlöser varandra och våra nöjda kunder börjar nu bokar upp höstens fiskeevent och stor fokus ligger på HUMMERFISKE som startar 22/9.

Vill ni ha upplevelser utöver det vanliga i anslutning till kickoff eller er konferens med boende på fyrstjärnigt hotell 10 meter från bryggorna så kontakta oss för information och bokning.

Vedeldad bastu på klippkanten är inte helt fel efter en dag på sjön.

Mvh/fiskeguide Mathias
0705-85 63 62

Keep on fishing!